Skip to main content

Focusing on Challenging fields in Dermatology dermalive

About This Course

  • Flow of the Online CME

    Schedule Duration Speaker Topic
    11:30-11:35 5min Dr. Sachin Kadoo  Introduction
    11:35-11:45 10min Prof. Eduardo Mysler Opening Presentation (Psoriatic Arthritis and its treatment) 
    11:45-12:00 15min Dr. Anil Ganjoo Presentation/ Live Cases on Psoriasis 
    12:00-12:15 15min Dr. Anil Ganjoo Cross Talk discussion and Q & A session  
    12:15-12:30 15min Dr.R D Kharkar Presentation/Live cases on Differential diagnosis  
    12:30-12:45 15min Dr. Bela J Shah Live Cases
    12:45-12:55  10min Dr. R D Kharkar and Dr. Bela Shah Cross Talk discussion and Q& A session Cross Talk discussion and Q& A session
    12:55-1:00 5min Final comments

    Course Staff

    Course Staff Image #1

    Eduardo F. Mysler, MD

    Medical Director OMI (Medical Research Organization)
    Buenos Aires, Argentina
    Course Staff Image #2

    Dr. Anil Ganjoo

    Senior Consultant Dermatologist & Laser Surgeon,
    Dr. Ganjoo's Skin & Cosmetology Centre, Delhi.
    Course Staff Image #1

    Dr.R.D. Kharkar

    M.D(Skin), D.V.D(BOM)
    Senior Consultant Dermatologist
    AIDS Medicine ( Luxemborg)
    Dr.Kharkar's Skin Clinic, Mumbai